Antiek en kunst van TABAK design

Antiques & Art

Wat fijn dat u deze site bezoekt, het betekent waarschijnlijk dat u mijn producten mooi vindt! Ik ben gefascineerd door deze voorwerpen, enerzijds door hun schoonheid, hun design, dan wel door de tijd waar ze voor staan. Producten die mijn blik vangen en waar ik nogmaals naar kijk.

Thank you for visiting my site, it probably means you like my products.
I love them, either for there beauty, their design or for their age. Products that have catch my eyes and made me look again. 

Het liefst begeef ik mij tussen 'oude spullen', deze hebben voor mij historie en een zekere warmte. Deze passie voor mooie producten heb ik al van kleins af aan, ik kan in veel dingen de schoonheid zien. In Italiƫ bijvoorbeeld -tussen de antiekwinkels- ben ik dan ook helemaal in mijn nopjes. Sinds 2015 heb ik hiervan mijn beroep kunnen maken en heb ik een tevreden klantenbestand, van ons eigen Nederland tot Frankrijk, VS, VK, etc. etc.
Wat is rode draad tussen mijn aanbod? Ik koop wat ik mooi vind; wat mijn aandacht trekt en dat kan dus van alles zijn. Kwaliteit is daarin de rode draad. 
Zit er iets voor u tussen? Laat het mij dan weten. Ik maak graag een prijs voor u, eventueel inclusief transport.

Patrick Tabak

------
In the middle of 'old things' is where I feel most at home. I can feel their warmth and history. This passion for beauty is with me since I was a young boy, I can see the beauty in many things. For example in Italy - between antiques shops - I feel perfectly happy. I was fortunate to make this my profession since 2015. I sell all over the world, and many of my clients come from the France, Italy and the UK. 
The thing that binds my products is 'beauty', 'I buy what I like, what catches my attention' and that can be a lot of things. Quality is what all products share. You see something you like? Please let me know. I love to make you an offer, also included the transport/delivery. 

Patrick Tabak

Patrick Tabak als eigenaar van TABAK design, uitleg over zijn passie voor antiek